3 000 osób będzie jeździło za darmo- rusza test CarSharingu

1 marca ruszyły zapisy do wielkiego testu CarSharingu. 3 000 osób w Warszawie będzie użytkowało samochody za darmo. Żeby stać się jednym z testerów należy posiadać prawo jazdy przez co najmniej rok i zapisać się do programu: www.panekcs.pl

Zainteresowanie nową usługą jest bardzo duże, jednak wiele osób nie wierzy, że można mieć coś za darmo. Szukają „kruczków” w regulaminie, dopytują, czy aby na pewno jest to nieodpłatne.

- Szukamy osób, które będą jeździć naszymi autami i opowiedzą o swoich wrażeniach, prawdą jest, że nie zapłacą ani złotówki. Zależy nam na tym, żeby usługa CarSharingu w PANEK była jak najlepiej dopasowana, dlatego tak wielką wagę przykładamy do tego testu i udostępniamy nowe samochody 3 000 osób bez żadnych opłat. Dla nas wartością są opinie testujących i ich sugestie, być może zainspirują nas i wprowadzimy do usługi coś, czego wcześniej nie zakładaliśmy. – zapewnia Katarzyna PANEK, rzecznik PANEK spółki S.A. ,która wprowadza na rynek CarSharing w Warszawie.

Czasu na zgłoszenie nie pozostało wiele, PANEK CarSharing rusza w Warszawie w kwietniu, zgłoszenia do wielkiego testu CarSharingu przyjmowane są do końca marca.

Pobierz aplikację PANEK CarSharing

Zainstaluj aplikację i znajdź samochód w okolicy!

Jesteśmy dostępni w

• Warszawa