Biuro Obsługi Klienta PANEK CarSharing

Pon.-Pt. 7:00-22:00
Sob.-Nd.09:00-20:00

1000 samochodów hybrydowych

Aż o 300 hybrydowych samochodów Toyota Yaris w wersji Premium, wzbogaconych o pakiet City trafi do firmy Panek S.A. .

Jest to największe zamówienie na Hybrydowego Yarisa w historii firmy Toyota i jedno z największych zamówień na samochody hybrydowe w polskiej historii marki. Rekordowy kontrakt realizuje Diler Toyota Dobrygowski, z którym firma PANEK S.A. współpracuje z powodzeniem od kilkunastu lat.

Hybrydowe Yarisy pojawią się na ulicach Warszawy już niebawem , będą do dyspozycji każdej osoby, która posiada prawo jazdy od co najmniej roku, kartę płatniczą i zarejestruje się w usłudze PANEK CarSharing. Usługa CarSharingu realizowana przez firmę PANEK S.A. to największe przedsięwzięcie tego typu w Polsce. Ma ona na celu usprawnienie i zróżnicowanie transportu miejskiego przy równoczesnym ograniczeniu emisji co2 do atmosfery, dlatego wybór padł na hybrydy.

- Zakup największej hybrydowej floty Toyoty Yaris to znakomity wybór! Jazda hybrydą ma wiele zalet, jest to podróż w komfortowych warunkach – ekonomicznie, bez hałasu i ekologicznie. Do tego hybrydowe Yarisy wyróżniają się komfortem, cichą i płynną pracą napędu oraz automatyczną skrzynią biegów w standardzie, co na pewno docenią klienci korzystający z usług PANEK CarSharing. – mówi Sebastian Myślikowski, Kierownik Handlowy Toyota LUBIN Dobrygowski.

- O zaletach samochodów hybrydowych przekonują się zarówno klienci indywidualni, jak i duże firmy, obsługujące liczne floty pojazdów. Napęd hybrydowy wybrały już takie instytucje jak PZU, Orange, Provident czy Panasonic, dlatego cieszy mnie fakt, iż hybrydowe samochody będą dostępne także w Warszawie, bowiem Panek CarSharing jest kolejną firmą, stawiającą na ekologiczne hybrydy w swojej flocie i to na tak dużą skalę – dodaje Sebastian Myślikowski.

Zanim jednak samochody trwale zagoszczą na ulicach Warszawy będzie je można bezpłatnie przetestować. W ramach propagowania idei CarSharingu firma PANEK chce udostępnić nowe Yarisy 3 000 osób, które zgłoszą się do Wielkiego Testu CarSharingu.

- Szukamy osób, które będą jeździć naszymi autami i opowiedzą o swoich wrażeniach. Zależy nam na tym, żeby usługa CarSharingu w PANEK była jak najlepiej dopasowana, dlatego tak wielką wagę przykładamy do tego testu i udostępniamy nowe samochody 3 000 osób bez żadnych opłat. Dla nas wartością są opinie testujących i ich sugestie, być może zainspirują nas i wprowadzimy do usługi coś, czego wcześniej nie zakładaliśmy. – zapewnia Katarzyna PANEK, rzecznik PANEK spółki S.A. ,która wprowadza na rynek CarSharing w Warszawie.

Więcej informacji na temat usługi oraz formularz zapisu do Wielkiego Testu CarSharingu: www.panekcs.pl